Velkommen til Odense Kulturfestival 2023

Kære alle,

Vi er glade for at kunne byde jer alle velkommen til Odense Kulturfestival 2023, som finder sted den 26.-28. maj i Munke Mose. Festivalen er åben og gratis for alle, og vi glæder os til at byde besøgende, virksomheder, skoler og uddannelsesinstitutioner, kulturinstitutioner og interesseorganisationer velkommen til en weekend fyldt med workshops, udstillinger, talks, koncerter, STEAM og skabende kultur.

Årets tema er robotter og videnskab for alle, og vi har samlet en række spændende og inspirerende aktører inden for området. Vi har inviteret maker spaces, robotvirksomheder, iværksættere, fritidsorganisationer og skoler og uddannelsesinstitutioner til at deltage i festivalen og dele deres viden, erfaringer og projekter.

Vi er i fuld gang med at sammensat et spændende program med talks og udstillinger og vi glæder os til at præsentere jer for nogle af de mest innovative og visionære tænkere og skabere inden for disse områder.

Vi håber, at I vil tage godt imod festivalen og alle dens aktiviteter, og at I vil være med til at skabe en fantastisk og inspirerende weekend i Munke Mose.

Vi ses den 25.-28. maj!

Venlig hilsen, Odense Kulturfestival